Despre noi

         DCC Promotional Product  este un brand creat cu pasiune, din dorinta de a putea realiza/oferi produse de caliate. In decursul timpului am incercat sa punem in plan idei care au devenit realitate si nu au ramas doar simple idei.

Echipa PromotionaleCraiova activeaza in domeniul productiei publicitare si a materialelor promotionale, avand drept scop  sa urce in clasament prin seriozitate, promptitudine, calitate si multa munca din pasiune.
De la inceput ne-am luat drept motto: ”Nu e nimic rău în a rămâne mic. Poți face lucruri mari cu o echipă mică.”  Jason Fried

In decursul timpului in care am activat in domeniul productiei publicitare am constatat ca nu se bazeaza totul pe pretul cel mai mic, totul bazandu-se in aceasta afacere pe INCREDERE.

Am castigat increderea clientilor, sau asa cum noua ne place sa ii numim COLABORATORI, prin seriorizate. Este greu pentru un client/colaborator dupa ce ii faci o simulare grafica pe calculator sa ii ceri un avans pentru lucrare, sa il plateasca daca nu are incredere ca ca la sfarsit va primi ceea ce i-ai aratat.

Majoritatea cauta cel mai mic pret de pe piata productiei publicitare, dar nu intotdeauna cel mai mic pret face diferenta. O poate face, dar se castiga pe o parte si se pierde pe alta.
Nu cu un pret mai mic cu 10 – 15% poti castiga un client, decat cel ofertat de o firma de incredere.
Suntem o echipa dornica de afirmare care are alaturi furnizori (parteneri) de incredere.

Din portofoliul nostru de clienti enumeram:
TYMBARK, CARLSROM (TUBORG), VITALAIRE, JUMBO, LEROY MERLIN, HEXOL,  COLISEUM, LE GABRIS, RELOC, SPITALUL CLINIC JUDETEAN CRAIOVA, UMF CRAIOVA,  FARMACIA AL SHEFA, CENTRUL MEDICAL TOMED, FARMACIA CATENA,   STANLEYBET, GAME WORLD CASINO, TEAM MONTAGE, ECOPLANT,  ELPRECO, DOMENIUL COROANEI CRAIOVA, AZALIS

Deci, DA NE NUMIM FIRMA DE INCREDERE IN DOMENIUL RODUCTIEI PUBLICTARE.

 

..